Staň se mistrem minibagru

Staň se mistrem minibagru

19. 9. 2024 HULÍN - ZRUŠENO Z DŮVODU POVODNÍ

Den otevřených dveří DEVELON: Přijďte si pohrát se stroji a předvést nám své dovednosti! Soutěžíme o příklepovou vrtačku DeWALT. 

Milí strojníci a nadšenci do těžké techniky, připravili jsme pro vás den otevřených dveří, kde si budete moct nejen zblízka prohlédnout naše stroje značky DEVELON, ale co víc – můžete si je i vyzkoušet. 

Součástí této akce je soutěž v minibagru. Ukažte, co ve vás je, a předveďte, jak bravurně zvládáte tuhle kapesní bestii! Hrajeme o příklepovou vrtačku DeWALT. Při troše štěstí a šikovnosti si domů odnesete tuhle kutilskou zbraň hromadného vrtání.

A to není všechno! Pro všechny pivaře tu máme speciální cenu – soudek piva, který vám zpříjemní večery po náročném dni. Takže kromě toho, že se vyřádíte na našich strojích, s můžete odnést i malý tekutý bonus. 

Občerstvení bude na místě zajištěno, takže hladoví rozhodně nebudete. Přijďte si užít den plný adrenalinu, skvělého jídla a pití a hlavně nezapomeňte, že tady je příležitost stát se mistrem minibagru.

Soutěže se můžete zúčastnit kdykoliv v časovém rozmezí od 12:00 do 17:30 

Děti jsou na akci vítané, soutěž je vhodná i pro odvážné ženy! 

VSTUP ZDARMA!

Nezávazná registrace: ZDE

Předešlá registrace není povinná. Bude možné se registrovat i na místě. 

Termín: 

19. 9. 2024 Hulín - ZRUŠENO

Mapa Hulín

3. 10. 2024 Neplachov 

Mapa Neplachov

3. 10. 2024 Milovice

Mapa Milovice

Těšíme se na vás a vaše strojní umění!



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení