Skvělé zprávy o skvělých novinkách! 

Skvělé zprávy o skvělých novinkách! 

S radostí oznamujeme, že jsme uvedli na trh úplnou novinku DX235DM, první ze tří nových demoličních rypadel s velkým dosahem. Jedná se o specifický produkt, který disponuje všemi typickými vlastnostmi demoličních strojů, ale nabízí kromě toho něco navíc.

Dobrý výhled a sklopná kabina nabízející úhel náklonu 30 stupňů, což je ideální pro demoliční aplikace ve velké výšce, nám již totiž nestačily.


Klíčovým rysem modelu DX235DM je modulární konstrukce výložníku a mechanismus hydraulické uzávěrky na stroji. Díky tomu má zákazník možnost používat stejné rypadlo pro demolici i další aplikace. Inovativní konstrukce zajišťuje možnost velmi jednoduché výměny mezi výložníkem určeným pro demolice a výložníkem naopak pro zemní práce. V rámci jednoho projektu tak zákazník získává komplexní a flexibilní řešení a může se tak věnovat různým typům prací.


Aby byla výměna výložníku opravdu jednoduchá, je k dispozici speciální podstavec, jehož základem jsou rychle vyměnitelné hydraulické a mechanické spojky. Je zde použit systém založený na válcích, který zatlačuje zajišťovací čepy na místo a tím pomáhá lehce dokončit výměnu.


Různé výložníky umožňují pracovat stabilně a bezpečně v různých pracovních výškách dle individuálních potřeb zákazníka. Model DX235DM navíc disponuje hydraulicky nastavitelným podvozkem, který lze vysunout do maximální šířky 3,74 m. Šířku podvozku pak lze snížit na 2,54 m, což je vhodná šířka pro samotnou přepravu stroje.


Více informací o této skvělé novince se brzy dozvíte na našem webu.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení