GARNEA a.s. je hlavním partnerem VK Jihostroj

GARNEA a.s. je hlavním partnerem VK Jihostroj

Víte, co mají společného milovníci volejbalu a fandové Doosanu? Umí ocenit dobře odvedenou práci! Proto GARNEA a.s. s radostí podporuje volejbalový klub Jihostroj z Českých Budějovic a hráči tohoto klubu zase s hrdostí nosí naše loga na svých dresech.

V letošní sezóně se volejbalovému klubu Jihostroj opravdu dařilo. Již poosmé si odnesl vítězství v Českém poháru, což bylo skvělým nakopnutím, ale zároveň i závazkem před rozhodujícím bojem o třetí místo v extralize volejbalistů.

V tomto zápase se Jihostroj utkal s týmem Odolena Voda, který získal cenný kov naposledy před 18 lety. K velké radosti celých Českých Budějovic, kde se extraliga konala, si třetí místo nakonec zaslouženě odnesl Jihostroj.

 

Pokud jste i vy fanouškem dobře odvedené práce a skvělé podívané, s radostí vás zveme na zápasy nadcházející sezóny. Nejenom, že si odnesete kvalitní volejbalový zážitek, ale o přestávkách zápasu můžete vyhrát některý z našich skvělých Doosan dárků. Těšíme se na vás!



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení