DOOSAN OPĚT ZÁŘÍ

DOOSAN OPĚT ZÁŘÍ

Vzhledem k tomu, že téma udržitelného rozvoje považuje DOOSAN za zásadní, jsme hrdí na to, že můžeme být novým partnerem známých festivalů, které se na něj zaměřují. Spojení světa techniky a umění, chybějící rovnováha mezi člověkem a přírodou. Kdy jindy, než právě letos, bychom se měli těmito aktuálními tématy zabývat. Již v září jste mohli v rámci festivalu Praha Září vidět instalaci “Stroj” mladé české umělkyně Markéty Jáchimové, která prezentovala a připomínala, jak důležité a nenahraditelné jsou pro naši planetu lesy. A hlavní roli v této instalaci nehrál nikdo jiný, než právě DOOSAN se svým 16tunovým kolovým rypadlem DX160W-5. 


V rámci dalšího známého festivalu Signal měla tato instalace pokračovat ve svém životě. Pro ty, kteří jej neznají, je Signal Festival synonymem pro světlo, svět a aktuální témata. Každoročně, letos již po osmé, se centrum Prahy mělo rozzářit moderními uměleckými díly, které se žhavých i méně žhavých témat dotýkají, nebo je doslova osvětlují. 


DOOSAN jako jeden z globálních lídrů v oblasti stavební techniky cítí spoluodpovědnost za změnu světových trendů v oblasti udržitelného rozvoje a své stroje již konstruuje tak, aby odpovídaly nejpřísnějším požadavkům ochrany životního prostředí. “Téma udržitelného rozvoje považuje DOOSAN za zásadní a rádi jsme ho tímto způsobem podpořili,“ říká Kevin Lynch, marketingový manažer DOOSAN Infracore Europe.


Instalace “Stroj” je jednoduchá a přesto impozantní. Kolové rypadlo DOOSAN se úkolu zhostilo na jedničku a všichni doufáme, že ačkoliv se letos ze známých důvodů Signal Festival nakonec neuskutečnil, budeme moci v příštím ročníku rozsvítit Prahu o to více. 



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení