Doosan nás ocenil jako jednoho z nejlepších prodejců v Evropě

Doosan nás ocenil jako jednoho z nejlepších prodejců v Evropě

S radostí bychom se s Vámi chtěli podělit o úspěch, kterého jsme dosáhli. Na nedávné konferenci Doosan European Dealer Conference 2022 jsme získali ocenění za vynikající propagaci značky Doosan. Cenu převzali Ing. Václav Baštýř mladší a Ing. Václav Baštýř starší z vedení naší společnosti GARNEA a.s.

Konference se konala letos v dubnu ve španělské Barceloně a přilákala 182 účastníků z 22 zemí. Kromě dealerů z celé Evropy se jí zúčastnili i členové výkonného týmu Hyundai Doosan Infracore z Koreje a také manažeři z různých oblastí společnosti.

Na slavnostní večeři bylo předáno celkem sedm cen za výkon pro prodejce z celé Evropy a GARNEA byla jedním ze dvou oceněných dealerů ze střední a východní Evropy. Stalo se tak díky velmi efektivní marketingové kampani, která vedla ke skvělým prodejním výsledkům a k celkovému zvýšení podílu na trhu v náročném roce 2021.

“GARNEA získala za své úspěchy velmi zasloužené ocenění. Daří se jí skvěle reprezentovat značku Doosan a celkově je velmi respektovaným partnerem pro český trh. Ačkoliv zde působí teprve několik let, jsou její úspěchy vnímány i v globálním měřítku. Gratulujeme k získání prestižního ocenění,” říká Petr Boukal, regionální manažer Doosan pro východní Evropu.

Každé takové ocenění je pro nás obrovskou motivací pro ještě lepší výsledky, a tak se s radostí pouštíme do další práce!



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení