Develon Klub strojníků

Develon Klub strojníků

Co je Develon Klub Strojníků?
Develon Klub Strojníků je uskupení, které spojuje majitele strojů značky Develon a příznivce této značky. Pokud patříte mezi hrdé majitele některého ze strojů Develon nebo máte slabost pro špičkovou techniku, náš klub je ideálním místem, kde můžete sdílet své zkušenosti, poznat nové lidi a zapojit se do nejrůznějších aktivit spojených se značkou Develon.

Proč se stát členem?
Členství v Develon Klubu Strojníků přináší řadu výhod. Můžete těšit na akce a soutěže, které budou pravidelně pořádané speciálně pro členy klubu. Ať už jde o setkání s ostatními fanoušky, technické prezentace, ukázky nových produktů nebo soutěže o exkluzivní reklamní předměty značky Develon, vždy budete mít něco, na co se těšit.

Akce a soutěže
Jedním z hlavních lákadel klubu jsou akce, které budou pořádané po celý rok. Členové budou mít možnost zúčastnit se předváděcích dnů, kde si budou moci na vlastní kůži vyzkoušet nejnovější stroje Develon, případně získat cenné rady přímo od odborníků. Na těchto akcích se navíc budou pořádat různé soutěže, ve kterých můžete vyhrát stylové a praktické reklamní předměty Develon.

Můžete těšit na speciální soutěže, které budou zaměřené na různé dovednosti, znalosti nebo kreativitu členů klubu. Od fotografických soutěží se stroji Develon až po technické výzvy – každý člen najde příležitost, jak ukázat své schopnosti a získat atraktivní ceny.

Jak se připojit?
Připojit se do Develon Klubu Strojníků je snadné! Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář na našich akcích. nebo se můžete přidat do Facebookové skupiny Develon Klub strojníků.  Členství je zdarma a přináší mnoho výhod, které stojí za to.

Závěrem
Develon Klub Strojníků není jen místem pro sdílení zážitků, ale také platformou, kde se můžete aktivně zapojit do života značky Develon, účastnit se zajímavých akcí a soutěží a navázat kontakty s dalšími majiteli a fanoušky strojů Develon. Přidejte se ještě dnes a zažijte výjimečné chvíle s Develon!

Staňte se součástí něčeho většího – Develon Klub Strojníků na vás čeká!

Podívejte se na první akci Develon Klub strojníků



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení