DEVELON DEMO DAYS 2024

DEVELON DEMO DAYS 2024

DEVELON uspořádal pro své zákazníky první Demo Days

Develon Demo Days je akce, kde se zákazníci a prodejci z celé Evropy mohou seznámit s nejnovějšími stavebními stroji od společnosti Develon (dříve Doosan Construction Equipment). V roce 2024 se tato událost konala od 23. do 27. září v Milovicích, nedaleko Prahy. Tato akce je jedinečná tím, že účastníci mohou nejen sledovat ukázky strojů, ale také si je sami vyzkoušet v reálných podmínkách.

Develon Demo Days v číslech:

  • 200 hektarů demo arény
  • přes 25 strojů
  • 4 510 koní 
  • 474 tun oceli
  • 700 účastníků ze 14 zemí

Develon Demo Days

Na rozdíl od mnoha výrobců, kde je zákazníkům umožněno pouze přihlížet demonstracím strojů, Develon pokračuje v tradici předchozích akcí a naslouchá požadavkům zákazníků na testování v reálném prostředí. Akce je navržena tak, aby jim poskytla tu nejlepší možnou zákaznickou zkušenost opírající se o expertní podporou, odborné znalosti a konzultace poskytované zkušenými demonstrátory, školiteli a produktovými manažery Develon.

Mezi hlavní novinky patří například „chytré“ pásové rypadlo DX225LC-7X a kloubový dumper DA45-7 4x4. Kromě toho zde byly představeny další nové modely strojů, jako mini-rypadlo DX10Z-7 a dozer DD130-7. Celkem bylo k dispozici více než 25 strojů různých velikostí a hmotností, které návštěvníci mohli testovat s pomocí odborníků společnosti Develon​

Hlavní novinky na Develon Demo Days:

• „Chytré“ pásové rypadlo DX225LC-7X  

Kloubový dumper DA45-7 4x4 (ADT)

Dozer DD130-7

Minirypadlo DX10Z-7 1 t

Minirypadlo DX19-7 2 t

Minirypadlo DX20ZE-7 2 t (elektrické)

Develon Demo Days

Develon Demo Days

Mezi další stroje patří nejnovější verze řady pásových rypadel Develon do 53 tun, řada kolových nakladačů Develon DL-7, včetně aktualizovaných strojů střední třídy reprezentované modelem DL250-7. Seznam produktů doplní nové kompaktní kolové nakladače Develon DL80 a DL85.

Develon Demo Days

Zajímavou ukázkou bylo představení autonomního stroje DX225LC-7X , který využívá umělé inteligence. „Chytré“ pásové rypadlo Develon DX225LC-7X je první svého druhu ve flotile Develon. Je navrženo tak, aby umožnilo operátorům pracovat rychleji a efektivněji díky celé řadě inovativních funkcí. Klíčovým prvkem je technologie Full Electric Hydraulic (FEH), která optimalizuje hydraulický systém stroje, což vede k nižší spotřebě paliva a vyšší produktivitě.

Tento model má také automatický nivelizační systém, který usnadňuje přesné zemní práce, a nabízí pokročilé asistenty řízení a bezpečnosti, jako jsou kamery, senzory a různé automatizované funkce pro zlepšení pohodlí a bezpečnosti operátora. Celkově je DX225LC-7X navržen tak, aby zvýšil efektivitu práce na stavbách a zároveň minimalizoval dopad na životní prostředí díky snížené spotřebě energie.

Develon Demo Days

Develon Demo Days



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení