Den otevřených dveří DEVELON

Den otevřených dveří DEVELON

Den otevřených dveří Develon přilákal nadšence do stavební techniky

V našich střediscích v Neplachově a Milovicích se 3. října uskutečnila akce, která přitáhla pozornost nejen profesionálů ze stavebního průmyslu, ale i široké veřejnosti. Společnost Develon uspořádala Den otevřených dveří, který nabídl pestrý program plný zajímavých aktivit a ukázek moderní stavební techniky.

Develon den otevřených dveří

Po příjezdu byli všichni účastníci uvítáni malým dárkem na památku. Jedním z největších lákadel celé akce byla soutěž v minibagru, kde si každý mohl vyzkoušet své dovednosti ve strojovém ovládání. Soutěž se skládala z několika úkolů a všichni se snažili o co nejlepší čas. Hlavní výhrou byla vrtačka značky DeWALT, za druhé místo sada nožů Fiskars a za třetí místo pětilitrový soudek piva.

Develon den otevřených dveří

Den otevřených dveří nebyl jen o soutěžích. Účastníci měli možnost prohlédnout si celou řadu strojů značky Develon, včetně nejnovějších modelů. Odborníci ze společnosti byli k dispozici po celý den, aby zodpověděli dotazy a poskytli podrobné informace o jednotlivých strojích a jejich výhodách v praxi.

Ani občerstvení nezůstalo pozadu. Hosté si mohli pochutnat na tradičních pochoutkách, jako jsou klobásy, tlačenka a jitrnice, a k tomu nesmělo chybět pivo, které teklo proudem. Atmosféra byla přátelská a uvolněná, a i přes chladnější počasí vládla mezi návštěvníky dobrá nálada.

Develon den otevřených dveří

Akce Den otevřených dveří Develon byla úspěchem a dokázala spojit zábavu s odbornými ukázkami moderní stavební techniky. Pro všechny účastníky se jednalo o skvělou příležitost, jak se seznámit s novinkami v oboru, zasoutěžit si a užít si příjemný den s bohatým občerstvením.

Develon den otevřených dveří

Zároveň na této akci byla představena novinka – Develon Klub strojníků. Každý příchozí se tak mohl zaregistrovat, aby mu příště neutekla pozvánka na podobnou akci.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení